Search found 4 matches

by PGomersall
Tue Dec 07, 2021 2:19 am
Forum: Bug Reports
Topic: Current dev builds will not "run as another user"
Replies: 2
Views: 4620

Re: Current dev builds will not "run as another user"

After a bit more testing it seems a little more complicated. So, the newer builds will run as another user if you are logged on locally. However, if you are logged on via RDP they will not launch as another user. The 1.4.0 Beta 2 1748 works in both a local logon and via RDP.
by PGomersall
Tue Nov 30, 2021 3:08 am
Forum: Bug Reports
Topic: Current dev builds will not "run as another user"
Replies: 2
Views: 4620

Re: Current dev builds will not "run as another user"

The build 1788 will run as another user now.
by PGomersall
Tue Nov 30, 2021 3:04 am
Forum: Bug Reports
Topic: Recent builds do not work in WinPE
Replies: 0
Views: 1455

Recent builds do not work in WinPE

I cannot work out where builds stopped working in WinPE as they get removed from AppVeyor but 1.4 beta 2 (1748) will open fine in WinPE but recent builds do not. For recent versions the app tries to open but then exits. If I run from the command prompt, I do get errors: X:\Temp>"Explorer++.exe" X:\T...
by PGomersall
Thu Jun 10, 2021 10:01 am
Forum: Bug Reports
Topic: Current dev builds will not "run as another user"
Replies: 2
Views: 4620

Current dev builds will not "run as another user"

The most current dev build will not "run as another user". This is either via using shift right-click then specifying the username\password or alternatively running say command prompt as that user and trying to execute the app. Using the version 1.3.5 works. In both tests using 64bit. Here is output...