Bookmarks toolbar not being saved in xml file

Found a bug or something that needs fixing?
Post Reply
Coalcracker
Posts: 3
Joined: Tue Mar 26, 2019 5:59 am

Bookmarks toolbar not being saved in xml file

Post by Coalcracker » Wed Nov 20, 2019 12:52 am

In version 1.4.1142, the problem of Explorer++ not appearing as a window has been fixed. However, any bookmarks set in the Bookmarks Toolbar are not being "remembered". A restart shows a blank toolbar every time.

der_juden
Posts: 2
Joined: Sat Jan 18, 2020 1:12 am

Re: Bookmarks toolbar not being saved in xml file

Post by der_juden » Sat Jan 18, 2020 1:15 am

I'm having this exact same problem. When I reboot my windows 10 machine all settings that should be remembered are gone. ie folder view settings and any bookmarks.

Coalcracker
Posts: 3
Joined: Tue Mar 26, 2019 5:59 am

Re: Bookmarks toolbar not being saved in xml file

Post by Coalcracker » Tue Jan 21, 2020 5:17 am

In ver 1.4, in the XML file, the bookmarks entry is totally ignored. Never updated. I copied my bookmark entries from ver 1.3 and pasted them between <Bookmarks> and </Bookmarks" in ver1.4. They are removed immediately when starting ver 1.4

If you uncheck portable mode in options all appears OK. The bookmarks are written to the registry. Really would prefer an XML file.

So, to summarize, portable mode does not work.

der_juden
Posts: 2
Joined: Sat Jan 18, 2020 1:12 am

Re: Bookmarks toolbar not being saved in xml file

Post by der_juden » Fri Jan 24, 2020 4:25 am

Interesting because I don't have portable mode turned on. Its off by default yet its still not remembering any settings between reboots. I am admin on this machine as well.

Post Reply